Crypto-analyse 11-1: koers Bitcoin en koersen Altcoins zwaar onderuit – Want

#1 Crypto-analyse 11 januari

Gisteren zagen we al een negatieve ontwikkeling voor de koers van Bitcoin en koersen van de meeste altcoins. Dat beeld is gedurende de dag niet gewijzigd en ook vanochtend tonen de koersen zware verliezen. Dat dit consequenties heeft voor de weekkoersen laat zich raden. In onze crypto-analyse zie je de stand van zaken in één oogopslag.

Naast de crypto-analyse en het nieuws bieden we je uiteraard de crypto-agenda en vooruitblik voor de komende 24 uur en het weekend. Zo ben je weer volledig voorbereid op de komende handelsdagen. De live-koersen van de website CryptoClan.nl geven je een doorlopend inzicht hoe deze handelsdagen zullen verlopen. Maandag brengen wij je uiteraard weer op de hoogte met onze nieuwe crypto-analyse.

#2 Crypto-analyse: Koersen Bitcoin en Altcoin high 25

Gisteren sloeg het sentiment op de beurzen om. Zonder dat er 1 duidelijke oorzaak aan te wijzen is tuimelden de koers van Bitcoin en meeste Altcoins diep omlaag. Die development zette gedurende de handelsdag voort. Vanochtend zien we nog steeds zwaar negatieve koersen voor Bitcoin en de high 25 Altcoins. Onze crypto-analyses bieden je direct inzicht.

Let op, de koers van Ethereum Traditional (ETC) kan vertekenen doordat de handel soms gestaakt is en soms vertraagd wordt door additional veiligheidsprocedures van de verwerkende partij.

Koersen Bitcoin en Altcoin high 10

Het koersoverzicht van de Bitcoin-koers en koersen van de high 10 Altcoins laat weinig aan duidelijkheid te wensen over. De dagkoersen zijn, met uitzondering van de steady coin Tether (USDT) negatief. Aangezien het verlies vaak met dubbele cijfers gepaard gaat leidt dit ook tot negatieve weekkoersen, al kan Tron (TRX) de weekkoers positief houden door eerdere sterke stijgingen. In onze grafische crypto-analyse zie je het overzicht.

Crypo-analyse 11 januari: koers Bitcoin en koersen Altcoins verder onderuit. Stay koersen vastgelegd om 7.50 uur. TradeinCrypto.com

Crypto-analyse overige Altcoins:

Buiten de top-10 lijkt de situatie iets minder slecht. Alleen Iota (MIOTA) schrijft met – 10,46% het verlies nog in dubbele cijfers. Alle andere dagkoersen zijn weliswaar negatief, maar niet met dubbele cijfers. USD Coin (USDC) houdt het verlies met -Zero,94% het meest beperkt. Gemiddeld is het verlies zo’n 5%. Ook de weekkoersen zijn in dit phase zonder uitzondering negatief. De eerste positieve dagkoers vinden we op plaats 28, waar de True USD (TUSD) liefst Zero,04% noteert. Voormalig top-25 munt VeChain doet het na aankondiging van een belangrijk partnerschap beduidend beter met een stijging van de dagkoers van 10,42%. Zij schrijven ook de eerste positieve weekkoers.

#three Het cryptonieuws van de afgelopen 24 uur

Wij gingen gisteren dieper in op het tweeslachtige signaal dat consultants verspreiden. De Bitcoin zou eerst in waarde moeten zakken om daarna flink te groeien.

Cryptomunten

Volgens deze analyse zijn de beren nog niet klaar met de koers van de Bitcoin (BTC). Volgens deze analyse is 1 undertaking verantwoordelijk voor 20% van het dagelijks handelsvolume van Bitcoin.

Altcoins

Ethereum (ETH) ziet vandaag de laborious fork Ethereum Traditional Imaginative and prescient (ETCV). Vraag is of deze laborious fork een rip-off is.

Volgens deze auteurs zou Ripple (XRP) wel eens de oplossing voor banken kunnen zijn om recessie te voorkomen.

Deze analyse van de Litecoin (LTC) laat zien dat ook hier de beren huishouden.

tZero, de cryptomunt van de Amerikaanse retailgigant Overstock, wordt vandaag onder investeerders gedistribueerd.

Met deze analyse van de negatieve markt van vandaag sluiten we het cryptonieuws over cryptomunten af.

Politiek en regelgeving

China heeft nieuwe regelgeving voor Blockchain-bedrijven geïntroduceerd om, naar eigen zeggen, een gezonde ontwikkeling mogelijk te maken.

Europa lijkt cryptomunten als financieel instrument te classificeren en bestaande regelgeving van toepassing te verklaren.

Overig cryptonieuws

De Zweedse nationale financial institution waarschuwt voor fraude met de e-krona.

Bitcoin.com heeft de diensten voor ontwikkelaars van Bitcoin Money (BCH) uitgebreid.

Topman Jihan Wu van mining-gigant Bitmain treedt volgens berichten af.

Met deze analyse van vijf cryptomunten die we in 2019 in de gaten zouden moeten houden sluiten we het cryptonieuws van vandaag af.

#four De crypto-agenda voor vandaag en het weekend

De crypto-agenda loopt langzaam voller met evenementen en agendapunten voor de Bitcoin en high 25 Altcoins terugkomen. Ook de lijst met agendapunten voor de kleinere cryptomunten groeit.

Beurzen en evenementen

Hoewel het niet direct een cryptobeurs is, is de CES in Las Vegas (van eight tot en met 11 januari) het vermelden waard. CES staat voor Client Electronics Present, maar die naam is door de jaren wat misleidend geworden. De beurs is namelijk uitgegroeid tot innovatiebeurs. Tijdens de presentaties van de innovaties zullen ook various innovaties die verband houden met crypto getoond worden. Ledger lanceert daar bijvoorbeeld haar Ledger Nano X.

Daarnaast vindt vandaag de Blockchain Join Convention: Tutorial 2019 in San Francisco plaats.

Zondag 13 januari

Van 13 tot en met 15 januari vindt de BlockChainge DC 2019 plaats in Washington.

Agenda Bitcoin en high 25 Altcoins

Ethereum (ETH) oprichter Vitalik Buterin spreekt vandaag op de Blockchain Join Convention: Tutorial 2019 in San Francisco.

Daarnaast vindt vandaag de Ethereum Traditional Imaginative and prescient (ETCV) laborious fork plaats.

Zaterdag 12 januari

Op zaterdag staat de laborious fork Ethereum Nowa op het programma.

Zondag 13 januari

Vanaf vandaag is Tron (TRX) genoteerd aan cryptobeurs BTEX

Agenda kleinere cryptomunten

Het overzicht voor de evenementen en agendapunten van kleinere cryptomunten kun je hier vinden.

#5 De vooruitzichten voor de komende 24 uur en het weekend

Als Vitalik Buterin speecht en het op zijn heupen krijgt kan de cryptomarkt daarop reageren. Een pittig assertion zou ons, gezien alle gebeurtenissen rond de jaarwisseling en de laborious forks, niet verbazen. Wellicht dat de cryptokoersen hierop reageren.

In de Eurpese Unie staan vandaag en in het weekend geen monetaire bekendmakingen gepland. Amerika publiceert vandaag wel Consumentenprijs Indexcijfers voor various branches. Bovendien staat er een begrotingsstatement op het programma. Dit lijkt echter gezien de voortdurende shut down geen spannende briefing te worden.

Al met al lijkt het een spannend handelsweekend te volgen. Wellicht biedt Vitalik Buterin invloed en anders zullen de koersen op eigen kracht de ruimte moeten vinden om uit de dip te komen om verder afglijden te voorkomen. Uiteraard kun je alle bewegingen volgen met de live-koersen op de website van CryptoClan.nl of bij ons lezen in de crypto-analyse die we maandagmorgen weer brengen en waar je jezelf nu alvast free of charge voor kunt opgeven.

#6 Crypto-analyse nieuwsbrief en Cryptoclan.nl

Wil je elke dag deze analyse in je inbox? schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Cryptoclan.nl

De website cryptoclan.nl brengt vanavond het laatste nieuws in het crypto-overzicht. Ook brengen zij vandaag in de CryptoDaily Particular een overzicht van de Bitcoin Money (BCH) in 2019. Ben jij benieuwd wat we van de koersen van deze munt kunnen verwachten? Je leest het vanavond in hun free of charge crypto-overzicht, waarvoor je je nu al kunt aanmelden.

Gisteren zagen we al een negatieve ontwikkeling voor de koers van Bitcoin en koersen van de meeste altcoins. Dat beeld is gedurende de dag niet gewijzigd en ook vanochtend tonen de koersen zware verliezen. Dat dit consequenties heeft voor de weekkoersen laat zich raden. In onze crypto-analyse zie je de stand van zaken in één oogopslag.

Naast de crypto-analyse en het nieuws bieden we je uiteraard de crypto-agenda en vooruitblik voor de komende 24 uur en het weekend. Zo ben je weer volledig voorbereid op de komende handelsdagen. De live-koersen van de website CryptoClan.nl geven je een doorlopend inzicht hoe deze handelsdagen zullen verlopen. Maandag brengen wij je uiteraard weer op de hoogte met onze nieuwe crypto-analyse.

About Tom Greenly

Check Also

How to Find a Bitcoin Cash Meetup Near You

Cryptocurrency neighborhood meetups are a wonderful means to study service provider adoption in your native …

Why Bitcoin Has A Great Deal Of Upside From Here – Bitcoin Cash USD (Cryptocurrency:BCH-USD)

Supply: Forbes.com Bitcoin Has A Lot Extra Upside From Here The cryptocurrency market is again. …