Coinmine One maakt cryptocurrencies als Ethereum minen makkelijk 9 jan 2019 Tech – Want

Wat males ook beweert, de wereld van cryptocurrencies is nou eenmaal nou niet bepaald toegankelijk. Blockchain, wallets, adressen: waar moet je beginnen? Gelukkig zijn daar onderhand wel duidelijke bronnen voor, maar het daadwerkelijke minen van Bitcoin en andere munten blijft een flinke drempel.

Coinmine One: toegankelijk cryptocurrencies minen

Door rekenkracht van je laptop af te staan draag je bij aan het decentrale netwerk waarop cryptocurrencies functioneren. In ruil daarvoor krijg je dan een beetje crypto. Maar goed, de meeste computer systems zijn daar totaal niet geschikt voor.

Coinmine probeert door te breken met de Coinmine One, een consumentenproduct dat ervoor moet gaan zorgen dat iedereen thuis cryptocurrencies kan minen. Het gaat om een compacte en stram vormgegeven laptop die draait op MineOS.

Ethereum en meer, maar…

Je hoeft enkel het apparaat in een stopcontact te steken, de app te downloaden en te kiezen aan welk netwerk je een steentje bij wilt dragen. Je kunt direct na aanschaf kiezen tussen Ethereum, Ethereum Basic, Monero en Z-Money om te minen.

De makers beloven echter dat het daarmee pas begint. De ontwikkelaars zijn druk bezig met updates die ervoor zorgen dat meer digitale munten ondersteund worden. In de app kunnen gebruikers vervolgens direct zien hoeveel ze verdiend hebben.

Nu het slechte nieuws: Coinmine One ondersteunt het Bitcoin Lightning Community, maar je kunt er niet daadwerkelijk Bitcoin mee minen. Daarmee is deze gadget dan ook vooral interessant voor consumenten die laagdrempelig grote cryptocurrencies als Ethereum willen minen. Zonder gedoe, en zonder al te veel moeite.

Coinmine One ethereum minen

Ook is het minimale prijskaartje van 799 greenback finest flink, al zijn daadwerkelijke mining-setups vaak nog veel prijziger. Tegelijkertijd leveren die ook veel meer op. Het moge in ieder geval duidelijk zijn dat je in het geval van de Coinmine One ook flink geld neertelt voor de gemaksfactor.

Lees voor je tot de aanschaf over gaat in ieder geval uitgebreid hun FAQ-pagina, waarop vaak gestelde vragen uitgebreid beantwoord worden. Zo voorkom je valse hoop of nare verrassingen.

Reageer op artikel:

Coinmine One maakt cryptocurrencies als Ethereum minen makkelijk

About Tom Greenly

Check Also

Carrefour gebruikt blockchain Ethereum als verlengstuk van verpakkingen om vertrouwen te winnen – BTC Nieuws

Vandaag sprak Emmanuel Delerm van de Franse supermarktketen Carrefour tijdens de Blockchain Expo in Amsterdam, …

Ethereum 2.0 Proof-of-Stake (PoS) lancering gepland voor januari 2020 – Bitcoin Magazine NL

De Ethereum Basis geeft meer particulars vrij over Ethereum 2.0, de overstap van een Proof-of-Work …