Online veiling van Monero cryptovaluta – Bitcoin Magazine NL


Wilsons Auctions, een onafhankelijk veilingbedrijf heeft een veiling georganiseerd van een in beslag genomen voorraad aan Monero (XMR). Deelnemers aan de veiling kunnen de huidige prijs van elk kavel te bekijken en hun bod te plaatsen. Op het second van de veiling was Monero rond de $52.31 waard. De biedingen beginnen bij 23 greenback per stuk.

Wilsons Auctions is kick-beginning the brand new 12 months by launching the UK’s first seized cryptocurrency public sale, with a 24-hour Timed-Online Public sale of monero cash from noon on Monday seventh January. The cryptocurrency, which was seized beneath the Proceeds of Crime Act by a UK regulation enforcement company, will see 167.7 monero cash offered in what’s considered the primary public sale of its variety to be held by an public sale home world-huge.

 

 

 

 

Nog meer veilingen

Er zijn plannen om in de loop van 2019 meer on-line veilingen van in beslag genomen cryptovaluta te organiseren. Ze hebben een overeenkomst gesloten met de Belgische autoriteiten om cryptocurrencies te veilen. De voorraden zijn bij verschillende invallen in beslag zijn genomen bij bedrijven, die strafbare feiten ten laste zijn gelegd. Het veilingsbedrijf heeft niet bekend gemaakt welk kind pockets ze voor de foreign money’s gebruiken. Er zijn een aantal toezichthouders die het gebruik van scorching-storage al hebben verboden.

 

 

Niet de eerste keer

Dit is niet de eerste keer dat in beslag genomen cryptocurrencies zijn geveild door een onafhankelijke veilingmeester. Twee soortgelijke gebeurtenissen vonden eerder plaats in 2018. 1 Door de Beierse openbare aanklagers die bijna $ 14 miljoen aan cryptocurrency’s hadden geveild die in beslag waren genomen door de Duitse rechtshandhaving. Tijdens deze veiling werden 1.312 Bitcoins [BTC], 1.399 Bitcoin Money [BCH], 1.312 Bitcoin Gold [BTG] en 220 Ethereum [ETH] geveild.

Monero

 

About Tom Greenly

Check Also

Latin America and Turkey Have the Most Cryptocurrency Users, Poll Shows

Cryptocurrency utilization has been increasing globally and a brand new survey confirms that pattern. The …

Bitcoin schommelt rond $9.000. BTC token op Binance DEX | – Bitcoin Magazine NL

Bitcoin (BTC) zit op het second van schrijven web boven de $9.000. De koers lijkt …