Crypto-analyse 8-1: koers Bitcoin en koersen Altcoins openen negatief – WANT – Want

#1 Crypto-analyse Eight januari

Gisteren zagen we na het weekend positieve koersen. Vandaag is dit anders. Zowel de Bitcoin als de meeste Altcoins noteren een negatieve koers. In onze crypto-analyse zie je de laatste stand van zaken. De oorzaak voor de dalingen lijkt te kunnen worden gevonden in de situatie rond Ethereum Traditional (ETC), waar we je uiteraard van op de hoogte brengen in het nieuwsoverzicht.

Naast de crypto-analyse en het nieuws bieden we je uiteraard de crypto-agenda en vooruitblik voor de komende 24 uur. Zo ben je weer volledig op de hoogte van de komende handelsdag. De live-koersen van de website CryptoClan.nl en onze crypto-analyse van morgen geven je een volledig inzicht hoe deze handelsdag verloopt.

#2 Crypto-analyse: Koersen Bitcoin en Altcoin prime 25

We zagen gisteren positieve cryptokoersen. De groei leek gedurende dag gestaag door te zetten. Het nieuws van gisteravond en vannacht gooide echter roet in het eten. Hierdoor zien we vandaag een terugslag.

Koersen Bitcoin en Altcoin prime 10

De koers van Bitcoin en koersen van de meeste altcoins zijn negatief nadat vannacht commotie ontstond omtrent Ethereum Money (ETC), zoals we in het nieuwsoverzicht nader aangeven. Opvallend is dat Tron (TRX) niet geraakt lijkt.

Crypto-analyse Eight-1 koers Bitcoin en koersen Altcoins onderuit na slecht nieuws. Dwell koersen vastgelegd om 7.40 uur. TradeinCrypto.com

Crypto-analyse overige Altcoins:

Ook buiten de prime 10 zien we haast uitsluitend negatieve koersen. Alleen stablecoin USD Coin (USDC) noteert een kleine plus. Ethereum Traditional (ETC) noteert – 7,91%, maar dit is wellicht vertekenend aangezien de handel her en der is gepauzeerd. Waves (WAVES) noteert met -Eight,88% het meeste verlies, terwijl het gemiddelde web onder four% ligt.

#three Het cryptonieuws van de afgelopen 24 uur

Naast onze crypto-analyses brachten we gisteren een artikel over de sterke stijging van de Bitcoin (BTC) en de waarschuwing voor te veel optimisme.

Cryptomunten

In deze analyse zien we dat Bitcoin tegen een sterke weerstandskoers moet vechten.

Altcoins

Coinbase maakte vannacht bekend dat zij problemen detecteerden bij Ethereum Traditional (ETC). Zo zou er onder meer een arduous fork hebben plaats gevonden en zou er voor $ 500.000,- gefraudeerd zijn. Zij besloten daarop de handel in ETC stil te leggen en Kraken volgde dit voorbeeld. ETC reageert na aanvankelijke ontkenningen nu inhoudelijk, maar gelaten.

Steeds meer banken maken gebruik van de betaaloplossingen van de Ripple (XRP).

De koers van Bitcoin Money (BCH) gaat volgens analyses naar een keerpunt. Zet de bull door of komen de beren terug?

Ook de koers van Cardano (ADA) nadert volgens de analyses een cruciaal punt.

Dit achtergrondartikel gaat in op de koersstijgingen van Litecoin (LTC) en Tron (TRX).

Cryptobeurzen

Cryptobeurs Bakkt heeft zich versterkt met investeerder Lik Ka-shing. Ka-shing doet zijn naam eer aan met een flinke investering.

Overig cryptonieuws

Spring Labs is een nieuw initiatief om Blockchain te gebruiken voor creditoplossingen. Het feit dat dit door een immigrantenfamilie is opgezet zorgt voor veel positieve media.

Ardo Hansson, bestuurder van de financial institution van Letland en de Europese Centrale Financial institution noemde cryptovaluta een sprookje voor volwassenen tijdens een conferentie.

Met het bericht dat een Franse kunstenaar een muurschildering in de vorm van een puzzel heeft gemaakt sluiten we het nieuwsoverzicht af. Degene die de puzzel oplost kan zero,26 Bitcoin verzilveren, aangezien de puzzel de personal key blootgeeft om de transactie te maken.

#four De crypto-agenda voor vandaag

De crypto-agenda is vandaag rustig. Er zijn geen evenementen bekend en een agendapunten voor de Bitcoin en prime 25 Altcoins. Daarnaast zijn er enige agendapunten voor de kleinere cryptomunten.

Beurzen en evenementen

Hoewel het niet direct een cryptobeurs is, is de CES in Las Vegas (van Eight tot 11 januari) het vermelden waard. CES staat voor Shopper Electronics Present, maar die naam is door de jaren wat misleidend geworden. De beurs is namelijk uitgegroeid tot innovatiebeurs. Tijdens de presentaties van de innovaties zullen ook various innovaties die verband houden met crypto getoond worden. Ledger lanceert daar bijvoorbeeld haar Ledger Nano X.

Agenda Bitcoin en prime 25 Altcoins

er zijn vandaag geen publieke agendapunten bekend.

Agenda kleinere cryptomunten

Het overzicht voor de evenementen en agendapunten van kleinere cryptomunten kun je hier vinden.

#5 De vooruitzichten voor de komende 24 uur

De crypto-agenda heeft vandaag geen invloed op de koersontwikkeling.

Er zijn vandaag various monetaire bekendmakingen. Zo zien we in Europa trendcijfers op het programma staan. De tendencies voor zakelijk klimaat, economische verwachtingen, diensten en vertrouwen van industrie en consumenten, zoals gemeten in december worden vandaag bekend gemaakt. Ook in Amerika zijn er de nodige bekendmakingen. Zo zien we cijfers over consumentenkrediet en werkgelegenheid. Ook zien we de weekprijzen voor de oliehandel ter publicatie en de Redbook retailverwachtingen verschijnen.

We verwachten dat deze cijfers web zo min invloed hebben op de koersontwikkeling als de crypto-agenda. De koersen zullen op eigen kracht het momentum moeten zoeken om terug te komen na de onrust omtrent Ethereum Traditional (ETC), waar we in ons nieuwsoverzicht over berichtten. Of dit lukt kun je de hele dag volgen met de live-koersen op de website van CryptoClan.nl of bij ons lezen in de crypto-analyse van morgen waar je jezelf nu alvast free of charge voor kunt opgeven.

#6 Crypto-analyse nieuwsbrief en Cryptoclan.nl

Wil je elke dag deze analyse in je inbox? schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Cryptoclan.nl

De website cryptoclan.nl brengt vanavond het laatste nieuws in het crypto-overzicht. Ook brengen zij vandaag in de CryptoDaily Particular een overzicht van de arduous forks die Ethereum (ETH) te wachten staan. Ben jij benieuwd wat er gaat gebeuren? Je leest het vanavond in hun free of charge crypto-overzicht, waarvoor je je nu al kunt aanmelden.

Gisteren zagen we na het weekend positieve koersen. Vandaag is dit anders. Zowel de Bitcoin als de meeste Altcoins noteren een negatieve koers. In onze crypto-analyse zie je de laatste stand van zaken. De oorzaak voor de dalingen lijkt te kunnen worden gevonden in de situatie rond Ethereum Traditional (ETC), waar we je uiteraard van op de hoogte brengen in het nieuwsoverzicht.

Naast de crypto-analyse en het nieuws bieden we je uiteraard de crypto-agenda en vooruitblik voor de komende 24 uur. Zo ben je weer volledig op de hoogte van de komende handelsdag. De live-koersen van de website CryptoClan.nl en onze crypto-analyse van morgen geven je een volledig inzicht hoe deze handelsdag verloopt.

About Tom Greenly

Check Also

Bitcoin (BTC) update: gaan altcoins eerst stijgen door ‘bullflag’ ethereum? – Bitcoin Magazine NL

Bitcoin (BTC) replace door Martijn – Op het second van schrijven heeft bitcoin (BTC) wederom …

‘Ubisoft gaat testen met ethereum (ETH) blockchain’ – Bitcoin Magazine NL

Recreation-ontwikkelaar Ubisoft, bekend van video games zoals Murderer’s Creed en Far Cry ontwikkelt naar verluidt …