Bitcoin boven $4000, Ethereum stabiel, Ripple stijgt – Newsbit.nl

Vandaag, 7 januari, zien we dat de Bitcoin koers standhoud boven de $4000 greenback. Ook de Ripple koers stijgt en Ethereum verhandeld stabiel boven de $150 greenback.


Bitcoin (BTC) koers opnieuw boven $4000 greenback

Op het second van schrijven ligt de Bitcoin koers rond de $4045 greenback. 24 uur geleden lag de prijs van 1 Bitcoin nog rond de $3870 greenback. Dat betekent dat de koers vandaag met four,7 procent is gestegen.

Als we de onderstaande wekelijkse grafiek bekijken, zien we dat de BTC koers hoger ligt dan de hoogste intra weekprijs van $3945 greenback. Dat is een goed teken. Echter komt de BTC koers vandaag opnieuw aan bij een belangrijk punt.

Er ontwikkelt weer een channel zoals te zien is in de rood/groene sectie in de afbeelding. Een ontwikkeling van zo’n channel betekent meestal dat de volgende prijsbeweging, die buiten de rood/groene sectie komt de koers voor de komende tijd zal bepalen.

 


Ethereum ziet koers vandaag licht dalen

Ethereum, presteert vandaag wat minder. Na een enorme koersstijging zien we de prijs vandaag licht afnemen. Op het second van schrijven ligt de prijs voor 1 Ethereum token rond de $153 greenback. 24 uur geleden lag de prijs rond de $154 greenback, wat betekent dat de koers met zo’n zero,2% is gedaald vandaag.

 

Ondanks de tegenvallende prestaties vandaag blijft Ethereum de op één na grootste cryptocurrency ter wereld. De totale marktwaarde ligt rond de $15.97 miljard greenback, terwijl de marktwaarde van Ripple rond de $14.97 miljard ligt.

 


Ripple (XRP) koers stijgt met 2,5 procent

De Ripple (XRP) koers is de afgelopen 24 uur gestegen. Op het second van schrijven ligt de prijs voor 1 XRP token rond de $zero,366 greenback. 24 uur geleden lag de prijs nog rond de $zero,358 greenback. Dat betekent dat de koers vandaag met zo’n 2,5 procent is gestegen. Door de prijsstijging van vandaag ligt de XRP prijs hoger dan de prijs waarmee het de week startte, maar lager dan de midweek excessive van $zero,378 greenback.

Door de prijsstijging van vandaag loopt XRP weer iets in op Ethereum en ligt de totale marktwaarde nog zo’n $1 miljard greenback uit elkaar.

 

About Tom Greenly

Check Also

Bitcoin (BTC) update: gaan altcoins eerst stijgen door ‘bullflag’ ethereum? – Bitcoin Magazine NL

Bitcoin (BTC) replace door Martijn – Op het second van schrijven heeft bitcoin (BTC) wederom …

‘Ubisoft gaat testen met ethereum (ETH) blockchain’ – Bitcoin Magazine NL

Recreation-ontwikkelaar Ubisoft, bekend van video games zoals Murderer’s Creed en Far Cry ontwikkelt naar verluidt …