Crypto-analyse 4-1: koers Bitcoin en koersen Altcoins beginnen negatief – Want

#1 Crypto-analyse four januari

Gisteren zagen we positieve koersen. Gedurende de dag veranderde het beeld en ook vanochtend is de koers van de Bitcoin, web als de koers van de meeste Altcoins, negatief. Het lijkt er echter op dat de markt weer herstelt, aangezien de verliespercentages dalen en de tendens positief is.

Naast de crypto-analyse bieden we je uiteraard een overzicht van het laatste nieuws, waarin de stemming positief is. Ook kijken we vooruit naar de komende handelsdag en het weekend met de rustige crypto-agenda en monetaire bekendmakingen. Met deze informatie hopen we je voor te bereiden op de de dagen die voor ons liggen. Het verloop van die dagen kun je uiteraard volgen met de live-koersen van de website CryptoClan.nl. In onze crypto-analyse van aanstaande maandag blikken we uitgebreid op de komende dagen terug.

#2 Crypto-analyse: Koersen Bitcoin en Altcoin high 25

Nadat de koers van de Bitcoin en koersen van de meeste Altcoins gisteren positief aan de dag begonnen liepen de koersen tijdens de handelsdag terug. Dit lijkt echter een gebruikelijke pas op de plaats te zijn geweest. Vandaag zien we namelijk dat de koersen minder negatief zijn en het sentiment positief is. Je ziet de particulars in onze grafische crypto-analyse van de Bitcoin en Altcoin high 10.

Koersen Bitcoin en Altcoin high 10

Onze grafische crypto-analyse toont weliswaar veel negatieve cijfers, maar we zien de verliezen teruglopen. Ook zien we nog steeds een flink aantal positieve weekkoersen.

Crypto-analyse four januari: negatieve koers maar positief sentiment voor Bitcoin en high 10 altcoins. Dwell koersen vastgelegd om eight.00 uur. TradeinCrypto.com

Crypto-analyse overige Altcoins:

Buiten de top-10 zijn Maker (MKR) en USD Coin (USDC) zijn met resultaten van respectievelijk + 1,62% en zero,230% de uitzondering op de regel dat alle koersen negatief zijn. Ook hier zien we een stijgend sentiment. De meeste koersen verliezen momenteel rond 1 %. Neo (NEO) is met -2,28% de slechtst presterende munt in dit section. Ook hier zien we ondanks de dip nog veel positieve weekkoersen.

#three Het cryptonieuws van de afgelopen 24 uur

Naast onze crypto-analyses brachten we gisteren vier goede voornemens om van 2019 een mooi Bitcoin-jaar te maken.

Cryptomunten

In deze analyse zien we dat de Bitcoin (BTC) nog steeds moeite heeft om over bepaalde weerstandskoersen heen te komen. Toch blijven de bulls proberen de koers te beheersen.

Altcoins

Volgens deze analyse staat de Ripple (XRP) aan de vooravond van een grote bull-rally. De munt zelf geeft prioriteit aan de adoptie van xRapid.

Ethereum (ETH) lijkt in 2019 voluit te gaan en in te zetten op een aanval op de Bitcoin. Het plan om 99% energie te besparen heeft veel aandacht gekregen. In dit artikel de achtergronden.

In dit achtergrondartikel kijkt males terug op wat 2018 voor Cardana (ADA) gebracht heeft.

Bitcoin SV (BSV) heeft zich zojuist, compleet met nieuw emblem, gepresenteerd als ‘de nieuwe Bitcoin’.

Met deze algemene vooruitblik voor 2019 op de belangrijkste cryptomunten sluiten we het nieuwsoverzicht voor cryptomunten af.

Blockchain

De slechte markt had in 2018 volgens dit artikel geen negatieve invloed op de Blockchain-ontwikkelingen.

Overig cryptonieuws

Handelshuis Circle rapporteert over 2018 transacties ter waarde van 24 miljard in over-the-counter cryptotrading.

Dit artikel gaat in op redenen waarom de cryptohandel in Azië momenteel stokt.

Zullen cryptomunten ooit volledig veilig zijn? Het antwoord op deze, wellicht retorische, vraag zoekt males in dit artikel.

In dit artikel lezen we dat vooral bedrijven die cryptoleningen aanbieden profiteren van de slechte markt.

Met het nieuws dat cryptomarkten momenteel beter presteren dan aandelenmarkten sluiten we het nieuwsoverzicht van vandaag af.

#four De crypto-agenda voor de komende 24 uur en het weekend

De crypto-agenda voor vandaag en het weekend is rustig. We zien in totaal 2 evenementen voor high 25 Altcoins en agendapunten voor kleinere cryptomunten.

Agenda Bitcoin en high 25 Altcoins

Vandaag staat de snapshot voor de BZX-airdrops op het programma.

Eos (EOS) ontvangt vandaag haar itemizing op handelsplatform Huobi DM.

zaterdag 5 januari

Voor vandaag staan er geen publieke agendapunten voor Bitcoin en/of Altcoin high 25 genoteerd.

zondag 6 januari

Vandaag staat voor Waves (WAVES) de good property activatie gepland.

Agenda kleinere cryptomunten

Het overzicht voor de evenementen en agendapunten van kleinere cryptomunten kun je hier vinden.

#5 De vooruitzichten voor de komende 24 uur en het weekend

De crypto-agenda heeft vandaag en het weekend geen invloed op de koersontwikkeling.

Qua monetaire bekendmakingen zien we vandaag in Europa de Markit-index voor de industrie en prijsindexcijfers voor consumenten en producenten op het programma staan. Ook worden cijfers over de handel in grondstoffen bekend gemaakt.

In Amerika zien we vandaag bekendmakingen over salarissen en werkeloosheid op het programma staan. Daarnaast zien we ook hier de bekendmaking van de Markit-index en cijfers over de handel in grondstoffen op de agenda staan. Verder zien we numerous persconferenties van FED-leden op het programma staan.

De inhoud van de monetaire bekendmakingen is voor het grootste deel te verwachten en zal, voor zover wij in kunnen schatten, geen invloed hebben. De persconferenties van de FED en haar bestuurders vormen een uitzondering. Een verrassende (negatieve) bekendmaking kan een affect op de markt hebben. Puur afgaande op het nieuws en de daarin genoemde analyses zou een verdere bull-etappe dit weekend mogelijk moeten zijn. Of dit gebeurt kun je de hele dag en het hele weekend volgen met de live-koersen op de website van CryptoClan.nl of bij ons lezen in de crypto-analyse van aanstaande maandag waar je jezelf nu alvast free of charge voor kunt opgeven.

#6 Crypto-analyse nieuwsbrief en Cryptoclan.nl

Wil je elke dag deze analyse in je inbox? schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Cryptoclan.nl

De website cryptoclan.nl brengt vanavond het laatste nieuws in het crypto-overzicht. Ook brengen zij vandaag in de CryptoDaily Particular een vergelijking tussen Ripple, Ethereum en Stellar. Weet jij welke cryptomunt favoriet is om in te beleggen? Je leest het vanavond in hun free of charge crypto-overzicht, waarvoor je je nu al kunt aanmelden.

Gisteren zagen we positieve koersen. Gedurende de dag veranderde het beeld en ook vanochtend is de koers van de Bitcoin, web als de koers van de meeste Altcoins, negatief. Het lijkt er echter op dat de markt weer herstelt, aangezien de verliespercentages dalen en de tendens positief is.

Naast de crypto-analyse bieden we je uiteraard een overzicht van het laatste nieuws, waarin de stemming positief is. Ook kijken we vooruit naar de komende handelsdag en het weekend met de rustige crypto-agenda en monetaire bekendmakingen. Met deze informatie hopen we je voor te bereiden op de de dagen die voor ons liggen. Het verloop van die dagen kun je uiteraard volgen met de live-koersen van de website CryptoClan.nl. In onze crypto-analyse van aanstaande maandag blikken we uitgebreid op de komende dagen terug.

About Tom Greenly

Check Also

How to Find a Bitcoin Cash Meetup Near You

Cryptocurrency neighborhood meetups are a wonderful means to study service provider adoption in your native …

Why Bitcoin Has A Great Deal Of Upside From Here – Bitcoin Cash USD (Cryptocurrency:BCH-USD)

Supply: Forbes.com Bitcoin Has A Lot Extra Upside From Here The cryptocurrency market is again. …