Bitcoin, Ethereum en Ripple koersen vrij stabiel – Newsbit.nl

Nadat de meeste cryptocurrency koersen gisteravond wat gedaald zijn zien we vandaag dat de Bitcoin, Ethereum en Ripple koersen vrij stabiel verhandelen.


Bitcoin koers stabiel rond $3800 greenback

De grootste cryptocurrency ter wereld ziet vandaag, 1 dag na haar tiende verjaardag, een vrij stabiel koersverloop. Op het second van schrijven ligt de Bitcoin koers rond de $3800 greenback. 24 uur geleden lag de BTC prijs rond de $3830 greenback. Dat betekent dat de koers met ongeveer 1 procent is gedaald.

 

De munt slaagde er niet in de $4000 greenback grens te doorbreken en verhandeld nu vrij stabiel tussen de $3750 en de $3850 greenback. Het is dus aan te raden om even af te wachten wat er met de koers gaat gebeuren. Zakt de Bitcoin prijs tot onder de $3700 greenback, dan is de kans groot dat we de prijs weer in zien zakken. Stijgt de koers tot boven de $4000 greenback dan is er een goede kans dat de munt richting de $5000 greenback grens stijgt.

 


Ethereum koers stabiel richting constantinople hardfork

Ook Ethereum, die deze week de plek als grootste altcoin weer terug heeft ingenomen, ziet bijna geen koersveranderingen. Op het second van schrijven ligt de prijs voor 1 Ethereum token rond de $150 greenback. 24 uur geleden lag de ETH prijs rond de 148 greenback. Dat betekent dat de koers vandaag met een kleine 1 procent is gestegen.

 

Gisteren schreef Newsbit al een bericht over de goede prestaties van Ethereum. Hierin beschrijven we ook dat er een grote replace opkomst is: de Constantinople hardfork. Deze zal naar verwachting tussen 14 en 16 januari plaatsvinden. Als deze goed verloopt zal de koers weleens flink gaan stijgen. Houd deze replace dus in de gaten.

 


Ook Ripple (XRP) koers stabiel

Niet alleen de Bitcoin en Ethereum koersen zijn vandaag stabiel. Ook de Ripple koers blijft vandaag ijzingwekkend stil. Op het second van schrijven ligt de prijs voor 1 XRP token rond de $zero,354 greenback. 24 uur geleden lag de Ripple prijs rond de $$zero,358 greenback. Dat betekent dat de koers met zo’n 1,2 procent is gedaald vandaag.

 

ripple koers

Ripple maakt al tijden een goede indruk en volgens verschillende analisten kunnen er wel eens grote dingen aan komen. Steeds meer grote bedrijven zijn van plan het RippleNet te gebruiken en dat is een goed teken richting massale adaptatie.

 

About Tom Greenly

Check Also

Carrefour gebruikt blockchain Ethereum als verlengstuk van verpakkingen om vertrouwen te winnen – BTC Nieuws

Vandaag sprak Emmanuel Delerm van de Franse supermarktketen Carrefour tijdens de Blockchain Expo in Amsterdam, …

Ethereum 2.0 Proof-of-Stake (PoS) lancering gepland voor januari 2020 – Bitcoin Magazine NL

De Ethereum Basis geeft meer particulars vrij over Ethereum 2.0, de overstap van een Proof-of-Work …