Crypto-analyse 2-1: koers Bitcoin en koersen Altcoins positief – Want

#1 Crypto-analyse 2 januari

Gisteren zagen we dat de cryptokoersen positief aan het nieuwe jaar begonnen, maar in de loop van de dag een dipje kregen. Vandaag opent de koers van de Bitcoin weer positief, internet als de koersen van de meeste altcoins. In onze grafische crypto-analyse zie je direct de laatste stand van zaken. Daarnaast praten we je natuurlijk bij over het koersen van de Altcoin prime 25.

Met het cryptonieuws, de bescheiden agenda en krachtige vooruitblik brengen we je weer volledig op de hoogte van de komende handelsdag die je kunt volgen met de live-koersen van de website CryptoClan.nl en die we analyseren in onze crypto-analyse van morgen.

#2 Crypto-analyse: Koersen Bitcoin en Altcoin prime 25

Nadat de cryptokoersen gisteren herstel lieten zien, maar daarna toch zakten is het herstel terug. Zowel de koers van de Bitcoin als de koersen van de top-10 Altcoins zijn positief, zoals je in onze grafische crypto-analyse kunt zien. Ook de koersen van de prime 25 Altcoins zijn voornamelijk groen.

Koersen Bitcoin en Altcoin prime 10

Onze grafische crypto-analyse toont vandaag uitsluitend groene resultaten. Ook zien we inmiddels weer groene weekresultaten. Dit zou kunnen duiden op herstel in de markt na de korte terugval die de koersen rond kerst meemaakten.

Crypto-analyse 2 januari: koers Bitcoin en koersen Altcoins positief. Dwell koersen vastgelegd om 7.45 uur. TradeinCrypto.com

Crypto-analyse overige Altcoins:

Buiten de prime 10 zijn de resultaten van de prime 25 Altcoins ook positief. Uitzondering vormen BinanceCoin (BNB), Waves (WAVES) en USD Coin (USDC) die met respectievelijk – zero,53%, – 1,54% en – zero,50% nog iets goed te maken hebben. Alle overige koersen schrijven al positieve cijfers. Ontology (ONT) voert de lijst aan met + four,96%, terwijl het gemiddelde rond de 2% stijging ligt. Ook hier zien we de eerste groene weekkoersen op het bord verschijnen en lijkt de weg naar boven (weer) ingezet.

#three Het cryptonieuws van de afgelopen 24 uur

Naast onze crypto-analyses brengen we je uiteraard ook een overzicht van het laatste nieuws.

Cryptomunten

Uit deze analyse blijkt dat de Bitcoin aan het start van een nieuwe bull-rally staat.

Altcoins

Het jaar begint spannend voor Ethereum (ETH), dat in januari numerous laborious forks magazine verwachten. In dit artikel bespreekt males de belangrijkste.

Monero (XMR) is de enige cryptomunt die de on-line retailer van het razend populaire spel Fortnite accepteert. Hier ligt geen deal aan ten grondslag, het ontwikkelaarsteam reageerde in ieder geval verrast.

De auteurs van dit artikel zochten uit welke cryptomunten het meest actieve ontwikkelteam hebben. Daarnaast vergeleken zij de prestaties. Het blijkt dat een actief ontwikkelteam geen garantie is voor bovengemiddelde prestaties.

Met deze algemene crypto-analyse van de belangrijkste munten sluiten we het nieuws over cryptomunten af.

Cryptobeurzen

Cryptobeurs HitBTC is negatief in het nieuws nu steeds meer gebruikers melden dat zij accounts bevriezen en deze pas na veel moeite willen vrijgeven.

Overig cryptonieuws

Investeerder Fred Wilson voorziet een woelig jaar voor de crypto-industrie. Hij gaf in een weblog aan dat males ook in 2019 op zoek zal gaan naar de bodem, maar dat er ook numerous bull-rally’s zullen zijn.

Uit deze achtergrond-analyse blijkt dat een pump-en-dump vaak de laatste opleving van een verdwijnende Altcoin is.

Hackersgroep The Darkish Overlord claimt schokkende dossiers over ‘9/11’ te hebben na een hack bij een advocatenkantoor. Zij eisen nu Bitcoin van verzekeraars, advocaten, inlichtingendiensten en andere partijen. Wanneer zij niet over de brug komen maakt het hackerscollectief de naar eigen zeggen zeer gevoelige informatie openbaar.

In Australie heeft een professioneel rugby-speler met bitcoin een flinke voorraad MDMA (medication) in pilvorm aangekocht through het darkweb. De rechter legde een celstraf van 18 maanden op, waarvan 15 voorwaardelijk.

Met dit overzicht van cryptomunten die volgens de auteurs van het artikel veel te bewijzen hebben in 2019 sluiten we het nieuwsoverzicht af.

#four De crypto-agenda voor vandaag

De crypto-agenda is vandaag rustig. Er zijn geen evenementen bekend en geen agendapunten voor de Bitcoin en prime 25 Altcoins. Er zijn wel enige agendapunten voor de kleinere cryptomunten.

Agenda kleinere cryptomunten

Het overzicht voor de evenementen en agendapunten van kleinere cryptomunten kun je hier vinden.

#5 De vooruitzichten voor de komende 24 uur

De crypto-agenda heeft vandaag geen invloed op de koersontwikkeling.

In verband met de jaarwisseling zijn er nog weinig monetaire bekendmakingen. Vanuit Europa kunnen we de Markit index voor inkopers in de industrie tegemoet zien. In Amerika zien we eveneens de bekendmaking van de Markit index. Daarnaast publiceert males daar de Johnson Redbook Index, die inzicht geeft over verkoopcijfers in de retail. Wij verwachten niet dat deze cijfers de cryptokoersen zullen beïnvloeden.

De cryptomarkt kan dus op eigen kracht werken aan de versterking van de koersen en een goed start van 2019. Hoe dit verloopt kun je de hele dag volgen met de live-koersen op de website van CryptoClan.nl of bij ons lezen in de crypto-analyse van morgen waar je jezelf nu alvast free of charge voor kunt opgeven.

#6 Crypto-analyse nieuwsbrief en Cryptoclan.nl

Wil je elke dag deze analyse in je inbox? schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Cryptoclan.nl

De website cryptoclan.nl brengt vanavond het laatste nieuws in het crypto-overzicht. Ook brengen zij vandaag in de CryptoDaily Particular een overzicht van four Altcoins die voor 2019 worden getipt als interessante belegging en de 10 greatest presterende Altcoins van 2018. Zit jouw favoriete cryptomunt erbij? Je leest het vanavond in hun free of charge crypto-overzicht, waarvoor je je nu al kunt aanmelden.

Gisteren zagen we dat de cryptokoersen positief aan het nieuwe jaar begonnen, maar in de loop van de dag een dipje kregen. Vandaag opent de koers van de Bitcoin weer positief, internet als de koersen van de meeste altcoins. In onze grafische crypto-analyse zie je direct de laatste stand van zaken. Daarnaast praten we je natuurlijk bij over het koersen van de Altcoin prime 25.

Met het cryptonieuws, de bescheiden agenda en krachtige vooruitblik brengen we je weer volledig op de hoogte van de komende handelsdag die je kunt volgen met de live-koersen van de website CryptoClan.nl en die we analyseren in onze crypto-analyse van morgen.

About Tom Greenly

Check Also

How to Find a Bitcoin Cash Meetup Near You

Cryptocurrency neighborhood meetups are a wonderful means to study service provider adoption in your native …

Why Bitcoin Has A Great Deal Of Upside From Here – Bitcoin Cash USD (Cryptocurrency:BCH-USD)

Supply: Forbes.com Bitcoin Has A Lot Extra Upside From Here The cryptocurrency market is again. …