Bitcoin, Ethereum en Ripple koersen stijgen – Newsbit.nl

De koersen van de belangrijkste cryptocurrencies stijgen weer. De Bitcoin en xrp koersen stijgen met zo’n three procent en ETH ziet zelfs een stijging van 10 procent.


Bitcoin (BTC) gaat hoogstwaarschijnlijk weer $4000 testen

Op het second van schrijven ligt de prijs voor 1 Bitcoin rond de $3845 greenback. 24 uur geleden lag de BTC koers nog rond de $3760 greenback. Dat betekent dat de Bitcoin koers vandaag met iets meer dan 2 procent is gestegen. De grootste cryptocurrency heeft weer een stijgende lijn ingezet vanaf 1 januari rond eight uur ’s avonds.

Door de nieuwe koersstijging is de kans groot dat Bitcoin opnieuw de $4000 greenback grens gaat testen. Als investeerder is het belangrijk deze grens goed in de gaten te houden. Als de Bitcoin hier doorheen weet te breken is de kans groot dat 2019 positief van begin gaat.

 


Ethereum is weer de grootste altcoin

Opnieuw is Ethereum de munt die het beste presteert. Op het second van schrijven ligt de Ethereum prijs rond de $151 greenback. 24 uur geleden lag de ETH koers nog rond de $136 greenback. Dat betekent dat de koers vandaag met meer dan 10 procent is gestegen.

Doordat de munt de afgelopen tijd zo goed presteert heeft het de plek als grootste altcoin weer overgenomen van Ripple. Ethereum is alweer $800 miljoen greenback meer waard dan XRP.

 


Ripple (XRP) stijgt met three,three procent

Ondanks dat Ripple ingehaald is door Ethereum als grootste altcoin stijgt ook de XRP prijs. Op het second van schrijven ligt de prijs voor 1 XRP token rond de $zero,368 greenback. 24 uur geleden lag de Ripple prijs nog rond de $zero,356 greenback. Dat betekent dat de koers vandaag met zo’n three,three procent is gestegen. Een volgend punt om op te letten is rond de $zero,40 greenback.

 

About Tom Greenly

Check Also

Carrefour gebruikt blockchain Ethereum als verlengstuk van verpakkingen om vertrouwen te winnen – BTC Nieuws

Vandaag sprak Emmanuel Delerm van de Franse supermarktketen Carrefour tijdens de Blockchain Expo in Amsterdam, …

Ethereum 2.0 Proof-of-Stake (PoS) lancering gepland voor januari 2020 – Bitcoin Magazine NL

De Ethereum Basis geeft meer particulars vrij over Ethereum 2.0, de overstap van een Proof-of-Work …