Crypto-analyse 1-1: koers Bitcoin en koersen Altcoins beginnen voorzichtig positief – Want

#1 Crypto-analyse 31 december

Gisteren zagen we dat de koersen sterk uit het weekend kwamen. Vandaag zien we dat de cryptobeurzen redelijk rustig zijn. Uiteraard zal dit te maken hebben met de viering van oud en nieuw en het feit dat veel bedrijven vandaag gesloten zijn. Desalniettemin bieden wij je in deze crypto-analyse de eerste replace van 2019. Dit uiteraard niet nadat we jou en jouw dierbaren een gezond en gelukkig 2019 hebben gewenst.

Naast de crypto-analyses bieden we uiteraard ook vandaag het laatste nieuws, een rustige crypto-agenda en verkorte vooruitblik. Hoe de relaxation van deze handelsdag verloopt kun je de hele dag volgen met de stay koersen van CryptoClan.nl en teruglezen in onze crypto-analyse van morgen, waarvoor je je nu al kunt opgeven. Deze verschijnt overigens weer, zoals je gewend bent, rond de klok van eight uur.

#2 Crypto-analyse: Koersen Bitcoin en Altcoin high 25

Gisteren was de markt ondanks oudejaarsdag redelijk volatiel. De koersen begonnen de dag sterk en gingen gaandeweg de dag wat naar beneden. Tegen de (Nederlandse) avond herstelden zij weer. Vandaag zien we een overwegend positieve koersontwikkeling in een markt met positief sentiment.

Koersen Bitcoin en Altcoin high 10

In het koersoverzicht zien we dat de Bitcoin en high 10 Altcoins positief gestemd zijn. De Bitcoin stijgt iets en de negatieve cijfers liggen erg dicht rond de koers van 24 uur geleden. Daarnaast zien we enkele flinke stijgingen. Het sentiment op de beurs is momenteel positief.

Crypto-analyse 1 januari: Bitcoin en Altcoin high 10 positief. Dwell koersen vastgelegd om 12.30 uur. TradeinCrypto.com

Crypto-analyse overige Altcoins:

Buiten de high 10 is het sentiment (nog) wat negatiever. We zien dat de meeste koersen zo tussen zero en -2% bewegen. Tezos (XTZ) blijft met – 2,57% het meest achter. Er zijn ook positieve resultaten. Van de vijf munten die positieve cijfers laten zien doet Waves (WAVES) het met + three,79% het beste.

#three Het cryptonieuws van de afgelopen 24 uur

Voordat we aan een (in verband met de jaarwisseling kort) nieuwsoverzicht beginnen kijken we eerst even terug op onze bijdrage van gisteren. We lazen dat dit weleens het second kan zijn om Bitcoin te kopen.

Cryptomunten

De eerste analyse van 2019 voor de Bitcoin is in ieder geval positief.

Altcoins

Jed McCaleb is een veteraan in crypto en was zowel betrokken bij Ripple (XRP) als Stellar (XLM). Hij kijkt positief terug op 2018 en nog veel positiever naar 2019.

Over Tron (TRX) is hij met de opmerking ‘rubbish’ duidelijk minder enthousiast.

De oprichter van Verge (XVG) blikt ter gelegenheid van de jaarwisseling terug op het start van de cryptomunt.

Met de analyse van deze four cryptomunten die in 2019 interessant zouden kunnen zijn volgens de schrijver sluiten we het nieuws over cryptomunten af.

Overig cryptonieuws

In dit artikel de uitkomsten naar de gevolgen van meer informatie voor de markt.

Cryptobeurs Bakkt maakte gisteravond bekend dat zij $ 182 miljoen hebben opgehaald.

Bitcoin paymentprovider Open Node heeft een investering van 1,25 miljoen greenback van Roger Ver geweigerd omdat zij niet by way of de Blockchain van Bitcoin Money willen werken.

Met dit overzicht van de Altcoins die door de cryptocrisis in 2018 zijn verdwenen sluiten we het verkorte nieuwsoverzicht af.

#four De crypto-agenda voor vandaag

De crypto-agenda is rustig. Er zijn geen evenementen bekend en geen agendapunten voor de Bitcoin en high 25 Altcoins. Er zijn wel enige agendapunten voor de kleinere cryptomunten.

Agenda kleinere cryptomunten

Het overzicht voor de evenementen en agendapunten van kleinere cryptomunten kun je hier vinden.

#5 De vooruitzichten voor vandaag

De crypto-agenda toont een rustig start van het nieuwe jaar. We verwachten niet dat de evenementen invloed hebben op het verloop van de cryptokoersen.

Daarnaast staan er vandaag geen monetaire bekendmakingen gepland. De cryptomarkt kan dus zelf bepalen hoe feestelijk zij het nieuwe jaar wil openen.

#6 Crypto-analyse nieuwsbrief en Cryptoclan.nl

Wil je elke dag deze analyse in je inbox? schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Cryptoclan.nl

De website cryptoclan.nl brengt de hele dag door stay koersen en vanavond het laatste nieuws in het crypto-overzicht. Ook brengen zij vandaag in de CryptoDaily Particular een vooruitblik op 2019. Zij staan dan stil bij een aantal voorspellingen voor 2019. Ben jij benieuwd wat de consultants verwachten? Je leest het vanavond in hun free of charge crypto-overzicht, waarvoor je je nu al kunt aanmelden.

Gisteren zagen we dat de koersen sterk uit het weekend kwamen. Vandaag zien we dat de cryptobeurzen redelijk rustig zijn. Uiteraard zal dit te maken hebben met de viering van oud en nieuw en het feit dat veel bedrijven vandaag gesloten zijn. Desalniettemin bieden wij je in deze crypto-analyse de eerste replace van 2019. Dit uiteraard niet nadat we jou en jouw dierbaren een gezond en gelukkig 2019 hebben gewenst.

Naast de crypto-analyses bieden we uiteraard ook vandaag het laatste nieuws, een rustige crypto-agenda en verkorte vooruitblik. Hoe de relaxation van deze handelsdag verloopt kun je de hele dag volgen met de stay koersen van CryptoClan.nl en teruglezen in onze crypto-analyse van morgen, waarvoor je je nu al kunt opgeven. Deze verschijnt overigens weer, zoals je gewend bent, rond de klok van eight uur.

About Tom Greenly

Check Also

How to Find a Bitcoin Cash Meetup Near You

Cryptocurrency neighborhood meetups are a wonderful means to study service provider adoption in your native …

Why Bitcoin Has A Great Deal Of Upside From Here – Bitcoin Cash USD (Cryptocurrency:BCH-USD)

Supply: Forbes.com Bitcoin Has A Lot Extra Upside From Here The cryptocurrency market is again. …