Opnieuw bloedbad op cryptomarkt, nieuw dieptepunt Bitcoin (BTC) – Crypto Insiders

De prijs van Bitcoin (BTC) heeft op vrijdag 7 december wederom een nieuw dieptepunt voor dit jaar bereikt, nadat het na middernacht met nog eens eight% zakte tot zo laag als $three.380. Dat is beduidend lager dan het vorige dieptepunt van $three.585 dat de dominante cryptocurrency op zondag 25 november aantikte. Op vrijdagmiddag schommelde de BTC-prijs weer iets boven de $three.400 om aan het eind van de middag een duik te maken naar tot onder de $three.300, een prijs waar het sinds september vorig jaar nooit onder is gekomen. Met dit nieuwe dieptepunt is BTC nog geen 17% waard van wat het was op haar hoogtepunt.

Met Bitcoin heeft het overgrote gedeelte van de altcoins flinke verliezen geleden in de afgelopen 24 uur. EOS (EOS) spant daarmee de kroon en komt met een dagelijks verlies van 21% uit op $1,69 op het second van schrijven. Ethereum (ETH), dat in de afgelopen week nog kon beletten dat het zou degraderen tot een tweecijferige cryptocurrency (tweecijferige koerswaarde), daalde in de vroege uurtjes van vrijdag 7 december af tot een jaarlijks dieptepunt van $83 en komt daarmee voor het eerst sinds mei 2017 onder de $100 uit.

Daar waar de meeste grote cryptocurrencies, grotendeels met dubbele cijfers, rood kleuren, is het onlangs van Bitcoin Money (BCH) afgesplitste Bitcoin SV (BSV) vandaag een uitzondering. BSV steeg in de afgelopen dagen met zo’n 30% en heeft daarmee BCH, dat vannacht even de $97 aantikte en daarmee voor het eerst in haar bestaan onder de $100 uitkwam, ingehaald als de op vijf na grootste cryptocurrency op foundation van totale marktwaarde. Met een verlies van 97,6% vanaf haar hoogtepunt van $four.330 geldt BCH als een van de grootste verliezers onder de cryptocurrencies.

Een directe reden verdere verliezen die vandaag zijn geleden op de markt voor cryptocurrency (die met een totale marktwaarde van $104.5 miljard onerous op weg is om een één cijfer in te leveren) is lastig aan te wijzen. Het feit dat de SEC haar besluit over de Bitcoin-ETF (change-traded fund) van VanEck heeft uitgesteld tot februari heeft zeker niet geholpen maar kan, omdat niemand dat niet had zien aankomen, niet al te veel uitgemaakt hebben. Meerdere analisten hebben $three.000 aangewezen als bodem voor Bitcoin. Als Bitcoin in de komende 24 uur internet zoveel verliest als dat het in de afgelopen 24 uur verloren heeft, zou die bodem bereikt moeten zijn.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Fb– of Twitter.

Vorig artikelSEC stelt definitief opnieuw Bitcoin-ETF uit, naar februari 2019

About Tom Greenly

Check Also

Ether to Have Dealt with the Major Crypto Issue

By Dmitriy Gurkovskiy, Chief Analyst at RoboForex The ETH is rising on Tue, Feb 19, …

Could Bitcoin ETN’s Large Premium to BTC be a Sign of Institutional Buying?

Over the previous yr discussions of a Bitcoin ETF being accepted by regulatory authorities within …