Enorme crash: Bitcoin, Ripple en Ethereum hoelang gaat dit door? – Newsbit.nl

Het ziet er niet goed uit voor de cryptocurrencymarkt. De gehele cryptomarkt blijft maar dalen. Bitcoin, Ethereum en Ripple zakken vandaag opnieuw door nieuwe weerstandsniveau’s. Hoelang gaat dit door?


Bitcoin Crasht richting $2500 greenback?

Crash na Crash. Bitcoin (BTC) verliest opnieuw en dat is een beangstigend teken. Op het second van schrijven ligt de prijs voor 1 Bitcoin rond de $3428 greenback. 24 uur geleden lag de Bitcoin prijs nog rond de $4015 greenback. Dat betekent dat we de koers vandaag met meer dan 10 procent zien dalen.

leden lag de Bitcoin prijs nog rond de $4015 greenback. Dat betekent dat we de koers vandaag met meer dan 10 procent zien dalen.

 

 

De BTC koers blijft maar door weerstandsniveau’s zakken en lijkt nu echt op weg richting de $2500 greenback. Wekenlang is er geroepen door crypto analisten dat de absolute bodem bijna bereikt is. Toch is het moeilijk te geloven als we dag na dag de waarde van een Bitcoin met 10 procent zien afnemen. Recente voorspellingen zijn dat BTC de $3000 greenback gaat aantikken en daarna weer wat zal gaan stijgen. Zal $3000 de absolute ondergrens zijn of zakken we verder? Alleen tijd zal het leren

 

Koop Bitcoin | IDEAL


Ripple (XRP) zakt onder weerstandsniveau

Ook Ripple (XRP) is door haar weerstandsniveau gezakt. Gister middag vocht de grootste altcoin nog om de $zero,32 greenback grens te verdedingen. Vandaag zien we dat ook XRP geen stand kan houden. Op het second van schrijven ligt de Ripple prijs rond de $zero,301 greenback. Een dag geleden lag de prijs nog rond de $zero,338 greenback. Dat betekent dat de Ripple koers vandaag met zo’n 10 procent is gedaald. 

 

ripple prijs

Koop Ripple | IDEAL


Ethereum koers daalt met 14 procent

Ethereum ziet de grootste daling van de drie grootste cryptocurrencies. Op het second van schrijven ligt de prijs voor 1 Ether nog slechts rond de $86 greenback. 24 uur geleden lag de Ethereum prijs nog rond de $101 greenback. Dat betekent dat de koers vandaag met meer dan 14 procent is gedaald.

Verschillende analisten vertellen dat de recente crash wel eens een good second kan zijn om goedkoop Ethers te shoppen. Wij weten dit niet zo zeker en raden dan ook aan voorzichtig te zijn. Als ETH de recente weerstand van $86 greenback niet weet te verdedigen kan de munt namelijk nog verder terugzakken.

 

ethereum koers

 

Koop Ethereum | IDEAL

About Tom Greenly

Check Also

Carrefour gebruikt blockchain Ethereum als verlengstuk van verpakkingen om vertrouwen te winnen – BTC Nieuws

Vandaag sprak Emmanuel Delerm van de Franse supermarktketen Carrefour tijdens de Blockchain Expo in Amsterdam, …

Ethereum 2.0 Proof-of-Stake (PoS) lancering gepland voor januari 2020 – Bitcoin Magazine NL

De Ethereum Basis geeft meer particulars vrij over Ethereum 2.0, de overstap van een Proof-of-Work …