De Bitcoin blijft maar dalen – wat nu?In deze video: de Bitcoin blijft maar dalen. Hoe ga je hiermee om?

Vond je deze video interessant? LIKE hem dan alsjeblieft even op YouTube. En… abonneer je en druk op de ‘bel’ om te weten wanneer er een nieuwe video is!

Wil je ook traden? In deze video laat ik je de app zien die ik zelf gebruik, Tradedash.

Wil je meer weten over de barometer en de scanner die ik tijdens de video heb gebruikt?

Praat mee, stel vragen enz.:

Volg ons op Twitter:

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief:

Leer alles over Bitcoin met deze cursus:

Veilig leren traden?

About beheer

Check Also

Why Is Bitcoin Rising, LocalBitcoins Spike, IOTA Price Pump, SBI Crypto Bank & KIN SEC Fight

Help Me On Patreon! —————————————————————————- Shield And Retailer Your Crypto With A Ledger Nano: —————————————————————————– …

Latest Crypto Rankings, Fidelity Loves Bitcoin, Owning 0.10 BTC, Bitcoin + Microsoft & Yahoo Crypto

Assist Me On Patreon! —————————————————————————- Defend And Retailer Your Crypto With A Ledger Nano: —————————————————————————– …

17 comments

 1. Meer videos! Jij snapt het spel!

 2. Mijn dank is groot. Ik ben op dit moment voor mezelf aan het bepalen wanneer ik ga instappen! Nogmaals dank voor weer een fijne video.

 3. In de tijd tussen het moment van kijken en het einde was BTC al weer van $4450 naar $4650 gestegen. Bijkopen vind ik ook het meest interessant en ik denk dat ik dat ga doen voordat het Black Friday is – want je zal zien dat de Bitcoin zich dan ook weer precies anders gedraagt en in prijs is gestegen.

 4. Ik heb vandaag juist extra Bitcoins gekocht. Zo'n kans laat ik niet liggen. Zo'n gigantische val kan ook de ommekeer betekenen omdat ik denk ik niet alleen zal zijn die dit buitenkansje pakt. En zo kan er een fomo run ontstaan. Vorig jaar ging er ook een behoorlijke val vooraf aan de enorme stijging.

  En zo niet, nouja dan wacht ik wel.

 5. Tanks voor je tip . Ben in gestapt op 15k

 6. Bitcoin is dood, totaal gecontroleerd door miners in china, XRP is de toekomst.

 7. als ik je goed begrijp is de koers van de bitcoin het sentiment en moet je je geen zorgen maken zolang de fundamentele waarde van de bitcoin goed is.

  Kan je mij uitleggen hoe je deze fundamentele waarde bepaalt?

  Volgens mij vertegenwoordig geen enkele crypto een eigen waarde en wordt de prijs van de crypto's puur door sentiment bepaalt.

 8. Yo Crypto Coiners,

  Wat is jouw beste manier om te DCA'en? Lijkt dit een slimme oplossing om risk te spreiden?

  Wat is jouw mening over de Golem Network Token? Ben al een tijdje actief met het team en de market cap is vele malen lager dan de ETH die ze nog hebben van de ICO een tijdje terug. Waar kan dit door komen, deze undervalue-ing?

 9. Het is en blijft een speculatie coin en dat houd altijd risico's in! Geen enkele marchand die hier wat mee kan , gezien de grote schommelingen en geen kyc.

 10. prima video, alleen de flippening gebeurde al een paar keer eerder, dit is niet de eerste keer. Verder is het misschien makkelijk voor jezelf als je ripplecoin gewoon xrp noemt;)

 11. luister niet naar deze bitcoin shill groto kans dat het nog blijft dalen voor de komende jaren

 12. ik heb meer gekocht, deze prijzen zijn te mooi

 13. Dip kopen alsof je bitcoin er van af hangt

 14. net als bij Gucci : Hoe duurder hoe beter.
  Niemand wil een Gucci tas voor 10 euro kopen in de opruiming.

 15. Zeer goede video! Fijne uitleg en eindelijk iemand die het begrijpt dat NIEMAND weet hoe het gaat lopen.

 16. de shitcoins zullen eindelijk verdwijnen dat scheelt.deze bear market gaat 665 dagen duren in totaal, bitcoin zal 3k aantikken en daar heel lang blijven hangen!2019 & 2020 zullen 2 hele slechte jaren zijn voor crypto wereld,niet panic sellen mensen! 2021 word de ommekeer,en vanaf daar gaat het stabiel groeien en komen we uit de bear market.bedank me maar over een goeie 2jaar voor deze post