Crypto-hotel in China opent haar deuren ondanks verbod; accepteert Ethereum en Bitcoin – Crypto Insiders

Het Ethereum Lodge; dat is de naam van een nieuw lodge dat op 24 september in China is geopend. Het is het allereerste lodge in China, en wellicht in de wereld, dat openlijk cryptocurrency accepteert als vorm van betaling. Dat terwijl handel in cryptocurrencies in China verboden is.

Het lodge ligt in de Nationwide Scenic Space van de Sichuan provincie. Het Ethereum Lodge accepteert, zoals de naam suggereert Ethereum (ETH) als betaalmiddel. Op foto’s van het lodge is echter ook een groot Bitcoin-logo te zien wat doet vermoeden dat het lodge ook Bitcoin (BTC) accepteert.

Er is nog geen reactie gekomen vanuit de Chinese language overheid op het lodge, maar de vrees is dat deze niet positief zal zijn. De Folks’s Financial institution of China (PBoC), oftewel de Chinese language centrale financial institution, trad de laatste tijd arduous op tegen de crypto-handel. De PBoC heeft toegang tot alle cryptocurrency-change geblokkeerd, financiële accounts met hyperlinks naar cryptocurrencies zijn verboden en alle crypto-transacties op betaling-apps zoals WeChat en AliPay zijn verboden. Tevens zijn laatst genoemde partijen verplicht om melding te doen van verdachte transacties.

Toch blijft de crypto-handel in China groeien.Vooralsnog weten Chinese language merchants het verbod te omzeilen; bijvoorbeeld door eerst fiat-valuta om te zetten in Tether (USDT) by way of peer-to-peer netwerken. Op die manier blijven de identiteiten van de handelaren moeilijk voor de overheid om te achterhalen.

Dat geldt niet voor het Ethereum Lodge dat openlijk adverteert wie zij zijn en waar zij zich bevinden. De tijd zal leren hoe de Chinese language overheid gaat reageren op het bestaan van het lodge.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Fb– of Twitter pagina.

Vorig artikelBinance CEO Changpeng Zhao: lancering Decentralized Alternate (DEX) uiterlijk start volgend jaar
Volgend artikelChina’s oudste tech-weblog gaat Bitcoin accepteren om praktisch gebruik te tonen

About Tom Greenly

Check Also

Carrefour gebruikt blockchain Ethereum als verlengstuk van verpakkingen om vertrouwen te winnen – BTC Nieuws

Vandaag sprak Emmanuel Delerm van de Franse supermarktketen Carrefour tijdens de Blockchain Expo in Amsterdam, …

Ethereum 2.0 Proof-of-Stake (PoS) lancering gepland voor januari 2020 – Bitcoin Magazine NL

De Ethereum Basis geeft meer particulars vrij over Ethereum 2.0, de overstap van een Proof-of-Work …