Ethereum Classic (ETC) stijgt 15% na Coinbase nieuws – Blockchain Stories


Zoals bekend komt Ethereum Classic (ETC) richting Coinbase. De koers van de originele chain van Ethereum reageerde internet als bij het vorige nieuwtje positief op de mededeling van Coinbase dat het binnenkort dus echt gaat gebeuren. ETC steeg op verschillende exchanges met wel 15%. De ondersteuning voor Ethereum Classic komt wereldwijd op hetzelfde second uit.

Ethereum Classic koers reageert positief

Koersen van cryptovaluta reageren vaak goed op nieuws over nieuwe (grote) cryptobeurzen. Zo ook Ethereum Classic. De koers steeg vrij snel na de bovenstaande tweet van Coinbase flink. 15% is een grote sprong in zo’n korte tijd. In de tweet is te lezen dat Coinbase op 7 augustus verwacht de eerste inkomende transacties van Ethereum Classic te kunnen accepteren. De beurs zal één of twee dagen wachten met het aanbieden van de koop en verkoop opties, zodat iedereen die dat wil de tijd heeft om de ETC’s die kant op te sturen.

Ethereum Classic koers Coinbase reactie
Ethereum Classic koers Coinbase reactie

Voorrang aan Prime en Professional

Coinbase biedt tegenwoordig behoorlijk wat verschillende diensten aan. Coinbase Professional is hun traditionele alternate en Coinbase Prime is voor institutionele beleggers. Ethereum Classic zal op deze twee platformen als eerste worden gelanceerd. Gebruikers van andere diensten, waaronder de ‘gewone’ Coinbase, kunnen iets later aan de slag. Ook bij de andere diensten van de Amerikaanse cryptobeurs komt Ethereum Classic straks tevoorschijn.

Meer Coinbase nieuws

Coinbase is de laatste tijd veel in het nieuws. Dat is niet heel gek voor de grootste cryptobeurs van Amerika, maar het getuigd ook van een hoop activiteit vanuit de organisatie. Vandaag werd bekend dat Coinbase een WooCommerce plug-in uitbrengt, waardoor web site nog makkelijker cryptovaluta kunnen accepteren.
Wanneer je aan de slag wil met Coinbase kun je de referral hyperlink van Blockchain Stories gebruiken: linkje. Hiermee krijg je bij de eerste storting van ~80 euro 10% additional op je Coinbase rekening.

Random weetje: Cryptomunten die op een alternate staan zijn niet écht van jou. Hou daar rekening mee.

 

About Tom Greenly

Check Also

Prijsanalyse 9 juli: Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin – Newsbit.nl

De Bitcoin prijs lijkt weer de weg naar boven ingeslagen te zijn en altcoins verliezen …

Gerucht: ethereum futures in de maak? Ether (ETH) stijgt bijna 7% – Bitcoin Magazine NL

De ethereum (ETH) koers is zondagavond plots door de $300 geschoten. Hoe is deze stijging …