Steve Wozniak: Ethereum wordt even invloedrijk als Apple – Want

We hebben inmiddels behoorlijk wat meningen gehoord van allerlei bekende analisten en investeerders over Bitcoin en Ethereum.  Een bijzondere toevoeging aan de verzameling doet Apple medeoprichter Steve Wozniak. Hij heeft vooral veel vertrouwen in Ethereum en Forbes rapporteert dat de ingenieur tijdens de WeAreDevelopers conferentie Ethereum zelfs vergeleek met Apple.

Ethereum even invloedrijk als Apple

Tijdens de conferentie liet Wozniak oftewel Woz weten dat Ethereum hem vooral interesseerde omdat het allerlei dingen kan doen en omdat het een platform is. Hij ziet Ethereum als eenzelfde soort platform als Apple en gelooft dat de cryptocurrency op de lange termijn even invloedrijk zou kunnen worden als Apple.

Steve Wozniak

Blockchain volgende IT revolutie

De ingenieur lijkt verder ook onder de indruk te zijn van de blockchain technologie zelf. Tijdens de conferentie liet hij namelijk ook weten dat de blockchain volgens hem de volgende grote IT revolutie is, die op het punt staat plaats te vinden. De blockchain en cryptocurrencies zouden binnen tien jaar hun volle potentieel bereiken.

Ethereum

Wozniak zelf maar twee Ethereum cash

Hoewel de man erg lovend sprak over Ethereum, was hij vorig jaar in oktober tijdens de Cash 20/20 conferentie ook behoorlijk positief over Bitcoin. Woz gaf zelfs aan dat Bitcoin beter zou zijn dan goud of de Amerikaanse greenback. Toch heeft de ingenieur zelf geen uitpuilende pockets met Ethereum noch Bitcoin. Op het second zou hij één Bitcoin en twee Ethereum cash hebben om te experimenteren met het betalen van verschillende dingen.

Wozniak is niet de enige die groot geloof heeft in Ethereum. Ook anderen zijn van mening dat de cryptocurrency nog een stuk belangrijker gaat worden. Dit zijn vijf redenen, waarom de toekomst van Ethereum er rooskleurig uitziet.

 

Cointelegraph

Reageer op artikel:

Steve Wozniak: Ethereum wordt even invloedrijk als Apple

About Tom Greenly

Check Also

Tot Waar Kunnen Bitcoin en Ethereum Stijgen?! – Newsbit.nl

De Bitcoin is uit de ‘Ascending Triangle’ gebroken en dat heeft de koers flink doen …

Carrefour gebruikt blockchain Ethereum als verlengstuk van verpakkingen om vertrouwen te winnen – BTC Nieuws

Vandaag sprak Emmanuel Delerm van de Franse supermarktketen Carrefour tijdens de Blockchain Expo in Amsterdam, …